Elérhetőségeink

Jópár helyen lehet velünk a kapcsolatot tartani, legfőképp a következő módokon:

  • Ha csatlakozni szeretnél hozzánk, kattints ide és töltsd ki a jelentkezési űrlapot, hogy mielőbb felvegyük veled a kapcsolatot!
  • Ha még sosem találkoztál velünk, de szeretnél, akkor írj egy e-mailt a vacianimeklub@gmail.com címre és mindent elmondunk, amit csak tudni szeretnél :) Mindenféle hivatalos és kevésbé hivatalos megkeresést is szívesen fogadunk ezen a címen. Hogyha a klub szervezőitől szeretnél valamit kérdezni, mindenféleképpen ez az ajánlott mód.
  • A Facebook-on van egy, a külsősökkel való kapcsolattartásra szolgáló oldalunk, illetve egy privát csoportunk az aktív tagoknak. Ha szeretnél meetekre járni, a csoportba mindenféleképpen érdemes jelentkezni.
  • Van egy (mostanában már keveset használt) fórumunk, ahol bármilyen témát, ami a klubbal kapcsolatos, meg lehet beszélni – lehet ötleteket adni meetekhez; lehet kérdezni; meg lehet beszélni, hogy hogyan készüljünk a következő Conra és így tovább.

Az oldal szerkesztésekor igyekeztünk a legnagyobb gonddal eljárni azért, hogy ne kerülhessenek fel olyan anyagok, amik bármilyen módon sértik adott egyének, csoportok érdekeit. Ezért azt szeretnénk kérni, hogy amennyiben bárkinek bármilyen ellenvetése van a weboldalon található anyaggal/anyagokkal kapcsolatban, mielőbb jelezze azt a fenti e-mail címen.