fbpx

Csatlakoznál hozzánk?

Hogyha szeretnél csatlakozni a Váci Anime Klubhoz, nincs más dolgod, csak töltsd ki az alábbi űrlapot. Ha kérdésed lenne, összegyűjtöttük azokat, amiket általában meg szoktak kérdezni tőlünk. Amint lehet, felvesszük veled a kapcsolatot: valószínűleg 24 órán belül fogsz kapni egy e-mailt a további lépésekkel!

Csak 18 évesek vagy annál idősebbek jelentkezését tudjuk fogadni.

  NAGYON FONTOS: olyan e-mail címet adj meg, amit rendszeresen ellenőrzöl, mert ezen keresztül fogjuk felvenni veled a kapcsolatot!

  A csillaggal jelölt mezőket mindenképpen ki kell tölteni.

  Gond van az űrlappal? Csak írj egy mail-t a vacianimeklub@gmail.com-ra vagy írj nekünk a Facebook oldalunkon és amint lehet, meggyógyítjuk :)

  Gyakran ismételt kérdések

  Mikor vannak találkozók?

  Hetente tartunk találkozókat Vácon, szombatonként 10 órától. (Ha esetleg nem tudsz odaérni kezdésre, nem baj, érdemes lehet pár órára is beugrani!) Ezen kívül ahogy alkalom adódik, szeretünk más időpontokra is közös programokat szervezni.

  Mit csináltok egy találkozón?

  Ez mindig attól függ, hogy mit szeretne a társaság csinálni: a szimpla beszélgetéstől kezdve a játékokon és közös alkotáson át bármi előfordulhat. Vannak olyan találkozók is, ahol előre tervezett programokkal készülünk, de általában viszonylag kötetlen a dolog. Nem csak animés programokra kell számítani, rengeteg más dolog is érdekel minket!

  Hol szoktak a találkozók lenni?

  Vácon, a Madách Imre Művelődési Központban, általában a 11-es teremben. Egész pontosan itt:

  Hogyan lehet elérni titeket?

  Rengeteg módon: Facebook-on (hivatalos oldalunk itt van), Telegram-on (ez egy chat program, amiről bővebben itt olvashatsz), illetve e-mailben a vacianimeklub@gmail.com címen is.