Itt jártunk mi: Akusztikusgitár Fesztivál a váci Művelődési Központban

XII. Nemzetközi Akusztikusgitár Fesztivál
XII. Nemzetközi Akusztikusgitár Fesztivál

 

 

 

Május 24-én ismét ostrom alá került a Váci Művelődési Központ. Klubunk egy kis csapata az esti órákban felkereste ugyanis, nem kevesebb, mint a Nemzetközi Akusztikusgitár Fesztivál miatt. A több mint 2 órás esemény rendesen megmozgatta érzékeinket. Bizony, a klub nem csak animés rendezvények kedvéért bújik ki a monitor mögül… :)

 

 

 

 

Amint sikerült némi csetléssel-botlással megérkeznünk, és megbizonyosodnunk arról hogy a 3. sor valójában az 5. – épp csak a számozás furcsa – kezdetét is vette az előadás. Bár ez volt a XII. Akusztikusgitár Fesztivál, nekem ez volt az első ilyen koncertem, ám voltak olyan tagok akik ha törik, ha szakad, elmennek.

Voltak jó és kevésbé jobb részek is, a bő 2 órás mulatság kellemesen hatott mindenkire. Néhol lágy zene szólt, szinte már altatódal, néhol pedig Steve pörgős játékától engem személy szerint a hideg rázott ki -csak pozitívan :D

Még a durvább rockhoz, metálhoz – vagy akár Hatsune Mikuhoz- szokott füleknek is jólesik néha egy kicsit más fajta kényeztetés. A négy virtuóz kellemes perceket okozott nekünk, reméljük jövőre is jönnek- mi ott várunk majd a nézőtéren ;)

És hogy ne csak beszéljek róla, hallgasd meg a hasonló előadásaikat is, érdemes!

Szabó Sándor

Steve Baughman

Carlos Dorado számaihoz kattints ide, Szátvári Csaba albumainak zenéi közül pedig itt szemezgethetsz. :)

A Nemzetközi Akusztikusgitár Fesztivál hivatalos oldala.

Ha úgy érzed még nem volt elég információ a mostani előadókról, itt többet olvashatsz róluk! :)

Szólj hozzá!

XHTML: A következő HTML tag-eket használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>