Lassan, de biztosan…

  • Mintha említettem volna tegnap valami olyat, hogy kezd aktivizálódni a társaság, már ami a csillagos játékban való részvételt illeti. Erre mi sem jobb jel, minthogy ma 27(!) szavazatot „voltam kénytelen” bekönyvelni (értsd: vigyoroghattam vagy egy fél órán át). Nagyon helyes, naaaagyon helyes, csak így tovább!
  • Elkezdtem egy picit bátrabban hozzányúlni az oldalt hajtó WordPress-hez. Egyelőre még ijesztően lassú, ami a napokban várhatóan javulni fog (amint kikukázom az összes felesleges scriptet, például). Lecseréltem az oldal tetején látható képvetítőt is egy szolidabbra, plusz még össze is kellett nyomnom egy picit (a korábbi egyszerűen túl sok helyet foglalt). Vannak még kisebb bugok balra-jobbra, például a Facebook doboz alatt, vagy az, ahogy a következő klubos esemény doboza meg van csinálva, de ezekre mind-mind elég gyorsan lehet megoldást találni. Szerk.: olyannyira gyorsan, hogy már meg is történt. Semmi nem fog megmenteni minket attól, hogy szép lassan újratervezzük az oldalt, de lehet ezt kedvesen, lépésről lépésre haladva is csinálni.

 

Szólj hozzá!

XHTML: A következő HTML tag-eket használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>