Ha nagy leszek, író leszek!

Ha a „Tűzoltó leszel, s katona (…)” számodra túlságosan stresszes jövőképnek tűnik, ellenben jó kapcsolatot tartasz fenn a tollal és/vagy a klaviatúrával, várunk szeretettel a Váci Anime Klub írásnak szentelt találkozóján!

Az első bestsellerig ugyan hosszú az út, de a sok-sok – fiókban és merevlemezen rejtegetett – novella, vers, illetve esetünkben fanfiction mind egy-egy lépcsőfok a siker felé. A meeten szeretném megosztani az érdeklődőkkel mindazokat a hasznos dolgokat, amiket főiskolai előadások és szakmai gyakorlatok során sajátítottam el, és amik talán Neked is segíthetnek a következő fanfiction-verseny megnyerésében, vagy egyszerűen csak féltve őrzött műveid csinosítgatásában.

Néhány dolog, amiről beszélgetni szeretnék:

  • Ki is az az író? Hogyan lehet valakiből író?
  • Hogyan kezdjünk hozzá, avagy motiváljuk magunkat és egymást?
  • Karakterépítés – hogyan keltsük életre a megálmodott szereplőket?
  • Helyszínek kiválasztása és leírása
  • Fanfic és novella – hogyan használjuk fel azt, amit az iskolában tanultunk?

Terveim szerint ez nemcsak a fanfiction műfaj alkotóinak, hanem más – írói ambíciókat dédelgető – érdeklődők számára is hasznos lehet.
Ha tehát kedvet érzel az íráshoz, és szívesen beszélgetnél erről sorstársaiddal, várunk szeretettel a Váci Anime Klub találkozóján!

További részletekért kövesd figyelemmel a Váci Anime Klub csoportját a Facebook-on!

Szólj hozzá!

XHTML: A következő HTML tag-eket használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>