Fontos infók a MondoCon-nal kapcsolatban!

Nemrég kaptunk (igen, mi így össszesen, klubként) egy levelet LoneWolf-on keresztül Szekeres András Márktól (Acheron), amiben tájékoztat minket pár kellemes fejleményről a MondoCon-nal kapcsolatban. Legegyszerűbb, ha idézem:

Kedves anime klubok!

A Mondo magazin által szervezett október 2-3-ai MondoCon kapcsán keresünk meg titeket. Szeretnénk, ha a rendezvényünkön nagyobb megjelenést kapnának a különféle vidéki klubok és szervezetek, mivel úgy gondoljuk, hogy fontos szerepet játszanak az anime és a manga országos népszerűsítésében, és több támogatással ezt a szerepet még sikeresebben láthatnák el. Az anime és a manga népszerűsítése egy olyan cél, ami a magunkhoz hasonló rajongóknak szívügye, és szerencsére a manga kiadóknak és az Animax-nek pedig hosszú távú stratégiai érdeke, így lehetőségünk van a MondoConon a vidéki klubokat támogatni.
Ezért a következő két programhoz szeretnénk meghívni titeket:

Vidéki klubok kerekasztal beszélgetése

Az előzetes tervek szerint szombaton 15:00-16:00 közt kerülne sor erre, ahol minden klubból egy képviselőt várnánk. A program rövid bemutatkozásból (amihez ha hoztok képanyagot, azt is levetítjük), majd egy kerekasztal beszélgetésből állna a vidéki klubok helyzetével, céljaival, jövőjével

„Legjobb community” csapatverseny

Az előzetes tervek szerint vasárnap 12:30-14:00 között egy szórakoztató, változatos feladatokból álló csapatversenyt szervezünk. A versenyre vidéki klubok, illetve közönség építő honlapok 3-5 fős csapatait várjuk szeretettel.
A nyertes csapat díja, a hírnéven kívül persze, hogy bizonyíthatták, hogy ők a legrátermettebb animés közösség, egy oldal a Mondo Magazinban, ahol a klubról vagy honlapról leközöljük a nyertes által összeállított anyagot. (Természetesen az anyagnak megfelelőnek kell lennie az újságban való
leközlésre, nem lehet trágár, stb.).

Ezenkívül jeleznénk, hogy ismét van lehetőség a kluboknak csoportosan jegyeket rendelni, illetve
szálláskeresésben is tudunk segíteni. Ha elég érdeklődő van, lehetséges, hogy csoportkedvezményt is ki tudunk alkudni a szállás terén.
Mivel tudjuk, hogy a vidékiek számára az utazás és a szállás miatt extra költségei vannak a conok látogatásának, ezért felajánljuk, hogy az internetes kedvezményes ár a klubok csoportos jegyrendelésére is érvényes. Vagyis augusztus 1-ig megrendelt kétnapos jegyek csak 3000 Ft-ba kerülnek (amiből 2×1000 Ft levásárolható a kijelölt akciós pultnál).

MondoCon 2010 plakát
MondoCon 2010 plakát

Ezzel egy picit nyilvánvalóbbá vált, hogy hogy néz ki az őszi menet, azt hiszem…

3 hozzászólás “Fontos infók a MondoCon-nal kapcsolatban!”

  1. Ezek után szerintem mindenféleképpen esélyes. Gyakorlatilag személyes meghívást kaptam, hogy legyek ott a kerekasztalon, úgyhogy nem áll szándékomban kihagyni :) Az persze, hogy a klubosok közül ki melyik Conra akar lejönni majd… Még nagyon sok mindent meg kell beszélnünk ezzel kapcsolatban, ez biztos.

Szólj hozzá!

XHTML: A következő HTML tag-eket használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>