Lendületben az Animés Világ (LAV) program

Nemrégiben kaptunk egy levelet, amit érdemesnek tartok itt idézni, mert másnak is fontos lehet, aki ide téved:
ReBirth logo

Üdv, Magyarország Anime Klubjai, Meetjei és Társaságai!

Ezennel szeretnénk titeket meghívni az Anime Blog és a Game Bomb által elindított Lendületben az Animés Világ (LAV) nevű programba! Hogy mi is ez a LAV, és miről van szó? A LAV egy olyan program, aminek a célja az, hogy az Anime közösség egy helyen megtalálhassa a hozzá legközelebb eső Anime Klubot, és annak legfrissebb híreit.

A célunk többek között az, hogy lendületet adjunk a Kluboknak, úgy, hogy azok tagokat szerezzenek, és folytonos kapcsolatot tartsanak fönt az összes Magyar animéssel. Hogy ezt mindezt hogyan? Az Anime Blog egy direkt erre a célra szánt lapot fog létrehozni, ahol az összes csatlakozott Magyar Anime Klub legfrissebb hírei, és néhány adata, weblapjának címe fog megjelenni. Továbbá velünk is folytonos kapcsolatot, illetve a távoli jövőben elképzelhető, hogy viszonzott támogatást is.

Cserébe mit kell tennetek? Semmit! Pontosabban, csak egy opcionális dolgot. Amennyiben beléptek a LAV-ba, vagy is a Project Rebirth-be, egy kis logót kell kihelyeznetek, ami visszalinkel egy adott linkre. Ez nem kötelező, csak sokban megkönnyítené a számunkra a többi Anime Klub összegyüjtését.

A logót csatolt fájlként találjátok, a link pedig a következő: www.animeblog.hu

Köszönjük hogy figyelmet szenteltetek ránk, és reméljük a további egyűttműködéseteket,
Üdvözlettel Furus Javier (Nashaba) az Anime Blog sajtóreferense

Akit érdekel a dolog, az legyen olyan kedves és jelezzen vissza a furikajavi KUKAC citromail PONT hu címre. A logo ugyanaz, amit ebbe a bejegyzésbe linkeltem, szóval ezt lementve máshova is ki lehet tenni.

Szólj hozzá!

XHTML: A következő HTML tag-eket használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>